τρόποι πληρωμής

1. Μέσω αντικαταβολής

Τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier ή της μεταφορικής και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Στην περίπτωση της αποστολής προϊόντων με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής 3€, ανεξαρτήτως ποσού.

2. Μέσω PayPal

Στην περίπτωση της αποστολής προϊόντων με τρόπο πληρωμής PayPal επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής 5€, ανεξαρτήτως ποσού και βάρους.

3. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του *Web Banking!

Αριθμός Λογαριασμού EUROBANK: 0026.0078.45.0101331140

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR4502600780000450101331140

Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΚΑΡΟΥΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΠΑΓΑΚΗ ΑΝΝΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

Στην περίπτωση της αποστολής προϊόντων με τρόπο πληρωμής PayPal επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής 5€, ανεξαρτήτως ποσού και βάρους.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο to-koufeto@gmail.com. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά ή μέσω fax στο 24210 35356.

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

Μάθετε περισσότερα
για την πολιτική μας!

– όροι χρήσης

– όροι αποστολής

– τρόποι πληρωμής

Θέλεις Δώρα & Προσφορές;

Θέλεις Δώρα & Προσφορές;

Προσθέστε το email σας στο newsletter μας, για να λαμβάνετε πρώτοι πληροφορίες για προσφορές και δώρα από το to-koufeto.gr!

Γίνατε συνδρομητής!